Çivili Hasır


Tekstil sektöründe, her çeşit balya açıcılarda, karışım odaları bünyesinde ve besleme ambarlarında kullanılmakta olan çivili hasır, fazlasıyla önemli sanayi materyallerinden biri olarak düşünülmektedir. Hasır üretiminde Avrupa’dan ithal edilmiş olan özel alaşım içeren ve ısıl işlemli çiviler kullanılmaktadır.

Üretim aşamasında lamine tahta çıtalar, özel sertleştirilmiş alüminyum çıtalar ya da yüksek mukavemete dayanıklı doymuş polimer çıtalar kullanılmaktadır. Bununla birlikte, açma makinesi yükleyicisine ilişkin alüminyum pivotlu bantlar, PVC banda vulkanize edilmiş profilli olan bantlar ve kayış şeritler üzerine monte edilen plastik çıtalı özel aktarma ve taşıma hasırları da mevcuttur.

Hasırların üretim sürecinde kullanılan tüm vida, civata ve somunlar gömme bir biçime sahip olup hiçbir yüzeysel sürtünmeye ve aşınmaya olanak tanımayacak şekilde düzgün çalışmaktadır. Hasırlar talebe uygun bir şekilde kenarı zincirli ya da zincirsiz üretilebilmektedir.

Çivili hasır üretiminde kaliteli ve güvenilir üretim çok önem arz etmektedir. Alınan çivili hasırlardan maksimum verim sağlamak isteyen müşterilerin memnuniyeti, diğer potansiyel müşterilerin de kazanılmasına ve dolayısıyla satışların artmasına sebep olmaktadır.


Yorumlar