Ahşap Fuar Standı


Kullanılan malzeme açısından ahşap fuar standı, modüler kullanım bakımdan kolay monte edilebilir, sağlamlık ve maliyet açısından benzerlerine göre çeşit arz eden modeldir. Fuar alanında firmaların satın alacağı alan yerine göre, eni, boyu, yükseklik açısından uygun biçimde dizayn edilen fuar standları, amaca uygun şekilde hazırlanmaktadır. Kullanıma hazır bir biçimde, içerisinde aydınlatma tesisat sistemi kurulan ve firmanın isteklerine göre hazırlanarak teslim edilmektedir.

Firma marka ve amacına uygun olarak kurulan, içerisinde dinlenme ve oturma alanları, yiyecek içecek yerleri gibi vakit geçirme alanlarının bulunduğu, yerlere göre dizayn edilen ahşap fuar standı diğer ahşap fuar modelleri içerisinde daha çok talep edilir.

Kongrelerde ve çeşitli seminer yerlerinde boş olarak teslim edilen alan yerleri, fuarlarda etrafı plakalarla çevrili olarak firma sahiplerine teslim edilmektedir. Bazı fuar alanlarının ışık ve elektrik sistemini de hazır şekilde bulundurduğu zamanlarda, gerekli malzeme ihtiyacı ile müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Alanında uzman kadromuz ile sizde kendi faaliyet alanınıza göre özel tasarımlarımızdan hizmet alabilirsiniz.

Yorumlar