Yaşam Koçluğu Eğitimleri




Yaşam Koçluğu; yaşantımızın her alanında çalışmaları sürdüren kişilere, istedikleri hedeflere erişme yolunda süreci hızlandırmaya ve gelişimlerine yardımcı olan bir süreçtir.
Yaşam Koçluğu Eğitimi ve Programı Uluslararası düzeyde bir akreditasyona sahiptir. Alacağınız sertifikalar her yerde geçerliliği olan onaylı belgelerdir. Bizler GCMA ve Uluslararası Association for Coaching® (AC) tarafından akredite şekilde hizmet vermekteyiz.
Yaşam koçluğu hizmeti verirken bireylerin içinde bulundukları durumları iyi anlamalısınız. Yaşam koçluğu eğitiminde, NLP, koçluk, Psikoloji ve gelişim alanında ihtiyaç duyulan tüm bilgilere geniş bir pencereden bakma fırsatı yakalayacaksınız.
Koçluk eğitimi ile yaşam koçluğu hizmeti vermek için, bireyler her alanda kendilerini daha ileriye taşıyacak unsurların farkına vararak kendi performanslarının ve gelişimlerinin  artmasına katkıda bulunurlar.
Kurumumuzda Yaşam Koçluğu Eğitimi Sertifika programları, gelişim süreci ile standart eğitimlerin ötesinde mükemmel bir kombinasyondan oluşmaktadır. Kurumumuzdaki tüm eğitimlerde yalnızca Koçluk eğitimleri değil birçok disiplin beraber verilmektedir. Bizler,  Yaşam koçluğu eğitimi ile sizlere harika bir yaşam koçu olma fırsatını kusursuz hizmet anlayışı ile sunuyoruz.

Yorumlar