GALATASARAY NE ZAMAN KURULDU?




Ülkemizin ulusal ligi olan süper lig denilince akla ilk gelen takımlardan birisi Galatasaray’dır. Nasıl ki her şey zıddı ile var olur ise Galatasaray takımını Galatasaray yapan ise ezeli rakibi Fenerbahçe’dir.
Futbol takımları arasındaki bu çekişme maalesef bazen son dakika haberlerine ölüm haberi olarak düşse de aynı zamanda iki ebedi dost olan bu iki kulübün çekişmesi çok eski tarihlere dayanmaktadır.
1905 yılında İstanbul’da kurulmuş olan Galatasaray futbol takımı kurulduğu günden bu yana sürekli olarak zirveye oynamaktadır. Bein sports haberlerinde son dakika altyazılarını açtığınız zaman bu güzide kulüp hakkında her zaman bir not bulunmaktadır. Bu yüzden ülkemizin en önde gelen futbol takımıdır.
Bein sports haber başta olmak üzere bütün haber kanallarının en çok haberini verdiği takım hiç kuşkusuz süper ligin şampiyonlarının şampiyonu olan Galatasaray ile ilgili haberlerdir. Zira Türkiye’de en çok takipçisi ve destekçisi bulunan takımların başında Galatasaray gelmektedir. Fenerbahçe ile olan ezeli rekabetleri her alanda olduğu gibi taraftar sayısı bakımından da git gide tırmanmaktadır.

Yorumlar