Yusuf İslam Unan



28 Mayıs 2001 tarihinde Şırnak ilinin Cizre ilçesinde doğan Yusuf İslam Unan, sıkı bir müzisyendir. Müziğe olan tutkusu bundan tam 9 yıl öncesine dayanmaktadır. Bu müzik tutkusu, bir müzik şirketinin teklifine onay vermesiyle başlamıştır.
Hakkında bilgi sahibi olduğu en büyük husus dövme konusudur. Yusuf İslam Unan’ın müzik konusundaki en büyük pratiği şarkı yazma ve kalkınma ritimleri oluşturma üzerinedir.
Yusuf İslam Unan, 2013 yılında Bursa’ya yerleşmek zorunda kalmıştır. Bursa’ya göç ettikten sonra şarkı yazmaya ve bu alanda kendini fazlasıyla geliştirmeye başlamıştır. Müzikle ilgili harika işler yapmıştır ve bundan sonraki hayatını müzik üzerine şekillendirmektedir. Apple Music, Amazon Music, SoundCloud ve Spotify gibi ünlü müzik platformlarında müzik parçaları yer almaktadır.
Yusuf İslam Unan Instagram
Yusuf İslam Unan’a ait Yusuf İslam Unan Instagram hesabının 13 gönderisi ve yaklaşık 44 bin takipçisi bulunmaktadır. Yusuf İslam Unan Instagram hesabı 158 kullanıcıyı takip etmektedir. İlk gönderisini 5 Aralık 2018 tarihinde yapmıştır. Gönderilerinde İstanbul’a yapmış olduğu gezilerden bahsetmiş ve İstanbul hakkında çeşitli bilgilere yer vermiştir. Ayrıca katılmış olduğu müzik etkinliğine yer vermiş ve bu partide insanların müziğin tınısıyla kendinden geçtikleri eğlendirici görüntüler paylaşmıştır.
Yusuf İslam Unan Spotify
Yusuf İslam Unan’a ait Yusuf İslam Unan Spotify hesabında 2019 ve 2020 yılında yayımlanmış albüm ve single çalışmaları bulunmaktadır.

Yorumlar